Rīcineļļa: labākais organiskais līdzeklis istabas augiem, lai tie ziedētu un smaržotu pārsteidzoši

Puķkopības eksperti dalījās ar norādījumiem, kā pašu rokām izveidot organisko mēslojumu telpaugiem. Process neprasa daudz laika un naudas, bet rezultāts noteikti jūs iepriecinās.

Pat pieredzējuši dārzkopji dažkārt saskaras ar grūtībām augu kopšanā. Reizēm viņi aizmirst laistīt laicīgi, aizmirst par augsnes maiņas nepieciešamību vai novieto augus nepiemērotā vietā. Mūsu recepte garantēti palīdzēs jums saglabāt augus lieliskā formā.

Šī metode jau sen ir pierādījusi sevi kā uzticamu risinājumu, tāpēc mēs ļoti iesakām saglabāt šo rakstu un izmantot to pie pirmās izdevības.

Lasi vēl: Draudzene man iemācīja nedzirdētu veidu, kā atkausēt zivis un gaļu 7-10 minūtēs

Rīcineļļa, ko izmanto istabas augu mēslošanai, satur tādus svarīgus mikroelementus kā slāpeklis, fosfors, kālijs, kalcijs un magnijs. Šie barības elementi ir būtiski veselīgai augu augšanai un attīstībai. Rīcineļļas mēslojums var palīdzēt uzlabot augsnes veselību un stimulēt augu augšanu.

Lai pašu rokām izveidotu mēslojumu istabas augiem, jums būs nepieciešama rīcineļļa, ko var iegādāties aptiekā. Svarīgi zināt, ka rīcineļļu tīrā veidā augiem nevar izmantot, tā jāatšķaida ar ūdeni.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment